Onze overheerlijke Luscious high teas


Ons prachtige en gezellige Luscious Bakery-pand in Krommenie leent zich uitstekend voor een Luscious high tea met vrienden en vriendinnen, collega’s en familie. Gezellig samen smullen van een overheerlijke lichte maaltijd met kleine hapjes. Natuurlijk onder het genot van een lekker kopje thee of misschien wel een bruisend glas prosecco.

Wij bieden 3 verschillende Luscious high tea-arrangementen. Ze beginnen allemaal met een soepje van wisselende seizoensgroenten. Ook de jam voor de scones wordt overigens zelf gemaakt, uiteraard van seizoensfruit. Hierna volgen in wisselende samenstellingen enkele verrukkelijke hartige en zoete hapjes. Je kunt je dus telkens opnieuw door een andere high tea laten verrassen.

Luscious High tea

€23,95 p.p

Standaard Engelse high tea met een luscious tintje

- Soepje
- Scones met cream en jam
- 4 zoete hapjes
- 3 hartige hapjes


Luscious High tea Deluxe

€30,95 p.p

Luxe Engelse high tea met een glaasje prosecco

- Soepje
- Scones met cream en jam
- 5 zoete hapjes
- 4 hartige hapjes

Deze Luscious high tea met extra hapjes gaat vergezeld van een sprankelend glaasje prosecco. Bovendien wordt deze bijzondere high tea natuurlijk opgeluisterd met een typische luscious lekkernij: een verrukkelijke goudgekleurde macaron.

Luscious Surinaamse High tea

€28,95 p.p

Surinaamse high tea

- Soepje naar authentiek luscious Surinaams recept
- Soesjes met Surinaamse salade
- 4 zoete cakes
- 3 hartige hapjes

De traditionele Engelse High Tea met de bekende scones en gebakjes kennen we inmiddels allemaal. Maar de Surinaamse high tea is nog niet zo bekend en die introduceren we dan ook met trots.

Joan de drijvende kracht achter Luscious Bakery heeft de Surinaamse high tea in elkaar gezet als ode aan haar Surinaamse roots. Een etagère vol heerlijke Zuid Amerikaanse smaken. Van de smaakvolle Surinaamse huzarensalades tot aan traditioneel Surinaams gebak als Fiadu, Bojo, Eksi kuku en nog veel meer. Natuurlijk mag de beroemde Surinaamse pastei niet ontbreken in dit aanbod.

Reserveer vandaag nog uw culinaire reis door het geboorteland van Joan met deze tropische high tea.

Gemaakt van lokale en natuurlijke ingrediënten.


Familiebedrijf met een hart


Authentiek en ambachtelijk


Walhalla voor zoetekauwen